• 21ης Ιουνίου 141, Κιλκίς
  • Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης
  • 23414 01104
  • 6945 743325

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ PARKING

Φροντίζουμε τους επισκέπτες της ΚΑΡΔΙΟ-ΙΑΣΗΣ.

Parking

Σε περίπτωση αδυναμίας στάθμευσης, χρησιμοποιήστε ΔΩΡΕΑΝ parking για μία ώρα, ένα από τα δύο συνεργαζόμενα, με την επίδειξη της απόδειξης εξέτασης:

Κλειστό parking επι της οδού Σπάρτης 4
Ανοιχτό parking επί της οδού 21ης Ιουνίου 89, απέναντι από τη Λ.Α.Φ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Με την είσοδό σας στο parking ενημερώνετε το προσωπικό του ότι προσέρχεστε στο ιατρείο και παραλαμβάνετε ένα κουπόνι με την ώρα άφιξής σας. Κατά την αποχώρησή σας από το ιατρείο , παραλαμβάνετε από τη Γραμματεία μας σφραγισμένο το κουπόνι σας με την ώρα αναχώρησης. Το κουπόνι πρέπει να παραδοθεί στο προσωπικό του parking για να παραλάβετε το όχημά σας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Στάθμευση πέραν της 1 ώρας χρεώνεται σύμφωνα με τη χρονοχρέωση του parking.

Μεταφορά ασθενούς

Επικοινωνήστε με την Γραμματεία του Ιατρείου και ενημερώστε την ότι ενδιαφέρεστε για ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ, εάν βρίσκεστε στα όρια του δήμου Κιλκίς και δεν έχετε ίδιο μέσο για να επισκεφθείτε την ΚΑΡΔΙΟ-ΙΑΣΗ, ενώ έχετε κλείσει ραντεβού.

Μεταφορά με ασθενοφόρο

Για τη μεταφορά με ασθενοφόρο, στον χώρο του Ιατρείου μας, στο νοσοκομείο ή σε κλινική της Θεσσαλονίκης, η ΚΑΡΔΙΟ-ΙΑΣΗ έχει συνάψει σύμβαση για ειδικό τιμολόγιο με ιδιωτική εταιρία ασθενοφόρων. Ζητήστε μας πληροφορίες.

Μην αναβάλετε τις αναγκαίες και προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Νίκος Σαχπεκίδης